Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

.

 

Member

---------------------------------

Wil je iets kwijt, Geld   Of .....? Kan/mag je mij mailen. Mail-adres staat onderaan in het uitgebreid profiel.

----------------------------------------

Wil je iets gebruiken van dit weblog (wat ik ongevraagd  eigenlijk niet zo netjes vind) dan wel de bron vermelden. 

-----------------------------------------

Zizy-Marlene.

 

Laatste reacties
Mijn contacten.
Ik zit te denken........

 

 

 

 

 

LIEVE LEZERS.

Ik zit erover te denken om te gaan stoppen met bloggen  of  naar een ander domein te gaan bv Wordpress of Blogspot. Vind er geen reet meer aan met Punt 2.

 

Punt 2 is nog steeds niet een echte stimulans voor mij om door te gaan, beter gezegd Punt haalt mijn animo  helemaal weg. Is het niet door dingen die nog steeds veranderen en waar je niet van op de hoogte gesteld word  dan is het wel door de spam die je steeds  hebt en voorheen nooit! Ik tenminste niet.

 

Ook dat steeds weer opnieuw invullen van al je gegevens als je even niet gereageerd heb bij een andere punter is strontvervelend dit houdt mij soms tegen om een reactie te geven. Ik vind het al vervelend als ik dit bij niet punters moet doen dan vul ik vaak alleen mijn naam maar in en geen http  en daardoor is het weer moeilijker voor andere om eens een kijkje bij mij te gaan nemen(mochten ze nieuwsgierig zijn geworden naar die Zizy Marlene).

 

De lezers en de reacties zijn ook drastisch gedaald waaronder ook bekende die niet meer langs komen en reageren.  Waar dit aan ligt ??? 

Oke ik schrijf niet meer zoveel  maar de reden daarvoor is dus echt het werken met PUNT.

 

Ik snap er echt de balle niet van van, ja ik kan een foto plaatsen en een nieuw artikel, maar daar is dan ook alles mee gezegd. En wil ik eens wat uit proberen dan staat het zo ingewikkeld beschreven en moet ik zoveel handelingen verrichten dat de lust om ook maar iets te doen al weer gelijk weg is bij mij. Ik raak er door geïrriteerd en dat is nou niet de bedoeling dacht ik.

 

Neem nou alleen maar het bijwerken van je linkenlijst pfffffffft dat is echt niet normaal. Voorheen haalde je ze gewoon weg  of zette ze erbij en schoof alles netjes op z'n plaats maar nu vallen er gaten in de lijst en die moet je dan door zo en zo te doen op z'n plaats krijgen, jajaja, ik ben daar dan al weer als digibeet zijnde uren mee bezig .. jee zeg, ik doe liever leukere dingen, zonde van mijn tijd.

Nou kan ik nog wel meer opnoemen maar ik denk dat jullie wel begrijpen wat ik bedoel.

 

Dus het kan zijn dat ik ineens ergens anders zit, Ga dit de komende donkere maanden eens op mijn gemak bekijken misschien als proef de andere domeinen proberen, is het niks kan ik het zo weer verwijderen. Volgens Edwin is Wordpress erg makkelijk bijna net zoals  Punt 1  dus wie weet!?

 

Mocht ik het definitief weten dan ik geef ik dit natuurlijk aan jullie door. Tot dan blijf ik hier en als ik zin heb gooi ik hier wat neer en hoop dat jullie toch af en toe nog even komen kijken en reageren natuurlijk. ;-)

 

En voor mijn trouwe lezers en reageerders een heel dikke knuf en bedankt dat jullie mij zo trouw kwamen/komen bezoeken X

 

 

Reacties

Ans op 27-10-2013 16:17

Jammer, maar ja, het is niet anders. Ik heb zelf geen echte problemen met Punt2. De belangrijkste dingen zijn probleemloos, andere dingen moet ik wat langer naar op zoek, maar dat zijn geen echt belangrijke dingen. Natuurlijk mis ik het gemak van Punt1 wel, maar toen had ik veel vaker storingen, die lag er vaak helemaal uit bij mij. Links doe ik weinig mee, dus dat heb ik niet eens geprobeerd. Als ik ingelogd ben kan ik overal reageren met mijn naam en alles er al op, dus ook dat is bij mij geen probleem.We zien wel wat het gaat worden, succes. 

Marjan op 27-10-2013 16:21

Ja meid ik kan het wel begrijpen..... punt is niet meer wat het geweest is, ik zit dan ook niet echt veel meer online.

Als ik toevallig een update zie dan ga ik lezen en reageer meestal wel maar daar blijft het dan ook bij, straks met mijn werk kom ik er helemaal niet meer aan toe vrees ik, ja in de weekenden maar dan heb ik ook nog andere dingen te doen, om eerlijk te zijn vind ik nu gaan werken al een uitdaging op zich.

Hoop dat als je gaat verhuizen we toch vrienden gaan blijven.

Liefs Marjan

Eva Bee op 27-10-2013 16:44

Ik begrijp het helemaal. Daarom zit ik ook nog nauwelijks op Punt. Het loopt niet meer en ik vind het ook onduidelijk geworden. Daarbij krijg je heel weinig mb.

Zelf blog ik ook bij blogspot. Die is veel gebruikersvriendelijker en je hebt heel veel ruimte.

Houd je ons wel op de hoogte van waar je heen gaat?

groetjes,

Eva

Edwin op 27-10-2013 17:57

Het is niet te begrijpen dat het zo ingewikkeld is geworden. Je zou zeggen dat het in deze tijd met de vooruitgang der techniek juist makkelijker zou worden. Nee, ik kon er ook nie tgoed mee omgaan, enkele dingen kreeg ik niet voor mekaar. Erg handig ben ik niet met het opzetten van weblogs maar met Wordpress had ik amper problemen. Kon alleen geen plaatje in de linkerkant van mijn log zetten (iets met een code en html of zo) Voor de rest ging het prima. Je moet het uiteraard zelf weten maar het bevalt me goed bij WP. Denk dat je daar ook meer gelezen wordt dan bij blogspot. Bovendien kun je je aanmelden bij OBA, dat is een soort verzamelplaats van bloggers. Je blog staat daar een poosje vermeld tot er andere bloggers iets nieuws plaatsen, Vraag me niet hoe het precies werkt dat weet ik ook niet meer maar daar kom je wel uit(denk gewoon aanmelden) Als je even bij mij kijkt zie je een link links van mijn blog staan ''deelnemer OBA. Als je daar op klikt zie je wat ik bedoel. Wens je wijsheid met wat je gaat doen maar kan me voorstellen dat punt niet meer bevredigd

Fijne avond en succes

Kay op 28-10-2013 09:32

Blogspot lijkt mij simpeler idd , ook voor mij na de problemen op skynet. Maar ook blogspot is niet zonder problemen,

helaas ... ik krijg al eeuwen geen mails meer als iemand een reactie nalaat, eerder word ik daar door andere de huidvolgescholden als ik mij op het forum beklaag. De rest werkt perfect, dus de keuze is aan u Wil, maar waar je ook schrijft lezen doe ik je wel ♥

Zizy-Marlene op 28-10-2013 13:26

Ans, Ik doe normaal ookweinig met de links.. voorheen  eens een nieuwe erbij plaatsen en als er niet meer bestond deze weg halen. Maar nu zijn er zoveel links die  niet meer kloppen.. die bloggen ergens anders of helemaal niet meer en dat vind ik vervelend...maar het is zoveel werk om dit te veranderen nu .

Marjan,  dat heb ik ook gemerkt :-)  en gelijk heb je je werk als een uitdaging te zien nu .. Vind het zo fijn voor. Weer lekker onder de mensen  echte stemmen horen';-)  van nieuwe mensen andere verhalen ander ergernissen hahaha.

Tuurlijk blijven wij vrienden sowieso zijn we nog op FB .. maar nu msn weg is  heb jij nu dan ook skype?

Zizy-Marlene op 28-10-2013 13:34

Eva Bee,klopt het loopt ook niet meer zoals het was en van dat mb wist ik niet eens. Ik ga het op mijn gemak allemaal eens bekijken .. gewoon  een blog aanmaken    om uit te proberen  en vind ik het te moeilijk  die weer opheffen  :-)  weet nog niet welke het wordt. maar je hoort het uiteraard.

Edwin. Ja het is echt onbegrijpelijk he en ik ben zo blij dat ik niet de enige ben die er  niks van snap. Mijn voorkeur gaat als eerste uit naar wordpress  naar aanleiding van jou  ervaring.. dus die ga ik eerst uitproberen.. Mag ik je mailen als ik iets niet snap?  Weet nog niet wanneer ik er aan ga beginnen hoor !misschien pas wel met de Kerst hahaha 

Zizy-Marlene op 28-10-2013 13:43

Kay, ik denk dat er overal wel wat is... nergens zal het perfect zijn. Maar ditis  voor mij echt niet leuk meer.. vanaf het begin al niet  heb het nu bijna een jaar volgehouden/geprobeerd maar ook de hulp die je vraagt en het antwoord daarop snap ik niet :-(  en wat de spam betreft moet ik maar een code invoeren dan wordt er gezegd.. jaja aan mijn hoela! er was een goed werkend spamfilter! dus waarom wat goed is vernieuwen voor iets wat niet goed blijkt te werken..  en terug naar het oude spamfilter is niet mogelijk bij het websysteem wat ze nu hanteren .

Fijn dat je mij blijft lezen :-)  maar ik ben nog niet weg hoor !

A van de Aa op 28-10-2013 16:24

Het genoegen was mijnerzijds om langs te komen.

Laat weten waar je naar toe verhuist.

Edwin op 29-10-2013 11:24

Je mag me uiteraard mailen. Maar ik weet niet of ik het allemaal nog weet. Mijn ervaring was dat het niet zo ingewikkeld is. Wat ik niet ga doen is- om het voor jou duidelijk te krijgen- in mijn eigen account rommelen. Misschien doe ik dan iets fout en moet ik alles opnieuw uitzoeken als het deze keer niet duidelijk is. Hoop dat je dit begrijpt. Ik zie wel wanneer je overgaat en als je een vraag hebt die ik kan beantwoorden zal ik dat zeker doen.

Fijne week verder

Edwin

Zizy-Marlene op 29-10-2013 15:07

Edwin, natuurlijk begrijp ik dat. Ik zou dat ook niet doen!  Mocht ik een vraag hebben omdat ik iets niet helemaal goed begrijp dan vraag ik het en weet jij het niet meer dan is het jammer. maar het is nog niet zover, ik moet daar echt voor gaan zitten en geen andere dingen aan mijn kop hebben.Je merkt het vanzelf wel of niet kan ook nog, hahaha.

Dank voor je antwoordt x en ook een fijne week!

Zizy-Marlene op 29-10-2013 16:47

A van de Aa  Dank  je wel en ik laat het weten leuk dat je mij wilt blijven lezen :-)

Kay op 30-10-2013 10:35

((( Willeke )))

Babbelegoegje op 30-10-2013 15:56

Ja en nee. D.w.z. ik begrijpe het en ook weer niet. Ik snap niet dat zoveel mensen zoveel problemen met punt 2 hebben. Totaal geen problemen met inlogen en reageren en zo. Ik schrijf niet meer zoveel, omdat ik andere dingen aan mijn kop heb. Daarom reageer ik ook niet meer zoveel, te onrustig om me te concentreren. Intensief reageren kost ook veel tijd...Ik zit ook op wordpress, maar daar heb ik dus weer veel moeite mee. Daarom doe ik daar niks meer. Het enige nadeel van punt vind ik momenteel, dat oudere blogjes niet meer door lezers terug te vinden zijn. En dat vind ik echt een groot nadeel. Iemand had een link van een blogje van mij op een site gezet. Er kwamen van daar veel lezers kijken, maar ze konden niet op dat gelinkte blokje komen. Vandaar dat ik dat maar even een vinkje heb gegeven.

Wil, ga je naar Wordpress, dan weet ik je ook wel te vinden hoor. En vergeet dan niet, om je aan te melden bij OBA. Dan komen al je nieuwe blogjes op de voorpagina (Portal) :)

Zizy-Marlene op 01-11-2013 13:57

Kay :-)

Babbel, Ik kan er gewoon niet mee werken.. neem nu alleen al het feit als je een foto uit je bestand  wilt zien cq opnieuw plaatsten  . als je bij punt een de link aanklikte kwam er  de foto naar voren en ook nog in het zelfde vakje.. nu niks  en je ,meet maar weten welke foto het is vanuit wat er staat  JPG .... enz.. nou dat weet ik niet meer.en dit is maar een klein voorbeeld..  nee het werkt niet voor mij. Vind ook  al die verschillende reactievelden heel vervelend en die verdomde kleine letters daarin. IK heb van vele gehoord dat worspress fijn is om mee te werken en begrijpelijk  dus ??? ach het ligt voor een ieder weer anders toch,  En dat jij mij weet te vinden dat weet ik  hahhaha.

Babbelegoegje op 01-11-2013 16:19

O ik snap dat dat zo niet werkt. Ik heb ook een poosje geen fotomap kunnen openen om een foto te plaatsen, maar mijn computer stond verkeerd ingesteld en dat heb ik na even zoeken zelf kunnen veranderen. Op wordpress heb ik moeite, de letters te wijzigen, de plaatjes op de juiste plek te krijgen...zijljn bewerken...mischien kwam het wel goed als ik alleen wordpress had en het daar allemaal wel moest uitzoeken, maar ja, ik heb punt...

Edwin kan ook heel goed met wordpress overweg en vele anderen ook wel, dus misschien jij ook wel, hoor. Ben wel benieuwd naar je nieuwe blogje. dUIM.... LIEFS,,,,

Yvonne op 02-11-2013 10:47

Lieve Wil, snap je gedachten wel. De verandering van Punt heeft niemand goed gedaan. Zelf probeer ik ook niks nieuws meer uit, plaats gewoon af en toe een logje, meer niet.

Maar ik kan je overwegingen begrijpen, hoop dat ik van je hoor waar je blijft!

liefs, en een fijn weekend,

yvonne

Zizy-Marlene op 04-11-2013 11:39

Babbel, volgens Edwin  is Wordpress bijn als makkelijk als punt 1.. maar goed ik ondervind het weltegen de tijd dat ik ga vogelen hahaha.

Yvonne, Tuurlijk hoor je van mij X

Jet. op 04-11-2013 18:43

Snap dat goed hoor Wil , de twijfels over punt , het is niet meer wat het geweest is .

Had een nieuw logje geplaatst , maar eerdat het er stond pppff.

Maar goed , blijf zo nu en dan wat plaatsen en ik maak mij er verder niet druk om .

Zie je op FB nog wel langs komen en anders horen we het wel waar je naar toe gaat .

Liefssssss

Kay op 07-11-2013 09:32

Even komen kijken of de gedachten al vorm aannemen ♥

Zizy-Marlene op 12-11-2013 14:53

Jet, Ja he , het is niet meer hetzelfde... je animo  neemt daar ook door af.Ik plaats ook zo nu en dan wat... en ga in December  eens even op onderzoek uit.  Misschien stop ik wel helemaal.. ik weet het nog niet.

Kay,  Nee nee..  heb nog geen zin en tijd om dit te gaan onderzoeken.. moet eerst een hele hoop papier week gaan uitzoeken en mappen gaan maken .. ik zie door de bomen het bos niet meer. En ls dat geordend is dan pas ga ik wat anders ondernemen en dat kan nog wel even duren.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl