Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

.

 

Member

---------------------------------

Wil je iets kwijt, Geld   Of .....? Kan/mag je mij mailen. Mail-adres staat onderaan in het uitgebreid profiel.

----------------------------------------

Wil je iets gebruiken van dit weblog (wat ik ongevraagd  eigenlijk niet zo netjes vind) dan wel de bron vermelden. 

-----------------------------------------

Zizy-Marlene.

 

Laatste reacties
Mijn contacten.
Welkoms woord... (daaronder vind je de logs.:-)

 

30-05-2009.

 

 

 

Welkom,

 

Wat leuk dat je dit gaat lezen…..denk ik.

 

Ik ben Zizy-Marlene   een goede mix.

Wat wil zeggen. Het kan vriezen of dooien.

Nou nee, ik hou niet zo van kou, beter is, de zon schijnt of niet en daar dan vaak een  mix van.

Dit blog wil in dan ook gaan vullen met???  Nou van alles.

Dit kan fantasie zijn werkelijkheid en …..? juist ja, een  goede mix ;-) daarvan. Eigenlijk gewoon  wat ik op dat moment kwijt moet of wil.. in wat voor een vorm dan ook.

 

Zoals een ieder ( nou ja bijna dan) vind ik het leuk om reacties te krijgen en daarmee weer de verschillende  gedachten/meningen  over mijn schrijfsels te lezen. Of gewoon zomaar, is ook leuk. Ik ben een makkelijk mens….UHHHH….wat hoor ik daar ? tegen gepruttel……nou zeg het maar  J

In ding hebben jullie gelijk! Ik ben en zal niet makkelijk zijn met de reacties, die naar mijn mening, discriminerend of kwetsend zijn.

Onderling  discussiëren  mag , maar ik bemoei mij er niet mee! Hooguit als ik denk dat het uit de hand gaat lopen.

 Ja men kan het er mee eens zijn of niet, maar het is MIJN blog!

 

Ach in het eggie val ik wel mee hoor.

 

 Wees welkom:

En blijf zolang je wilt, koffie en thee staan  in het  keukenkastje links,onderin. Zoek niet naar een  koekje, die kan je wel vergeten

blijven eten kan altijd…brood zat in de vriezer, het beleg is dan wel weer ver te zoeken, maar dat mag de pret niet drukken,TOCH?

 

ZM.

wilcornelia@hotmail.com 

 

Reacties

Marjan op 18-04-2013 16:12

Nou hierbij dan maar mijn ehhhhhhh eerste reactie op je blog....... leuk dat je er weer bent...

Groetjes Marjan

Zizy-Marlene op 18-04-2013 16:21

Hoi Marjan... ik was niet weg hoor Dit was het welkomstwoord op punt een.. wat toen stond onder profiel van... en kwam het net tegen.. en dacht, hee,, ik maak er een sticky van en zet het hier neer als welkomstwoord..

Maar als ik het goed heb..ben jij er weer ;-)  gaat het al weer een beetje ?

Marjan op 18-04-2013 16:32

Hihi ik herkende het van punt 1 en jaaaaaaaa ben erweer langzaam aan het opkrabbelen nog niet helemaal lekker in mijn vel maar ach stil zitten kan ik toch niet....

Yvonne op 18-04-2013 17:18

Dank u mevrouw Zizy-Marlene. Hoe komt u tot de keus voor deze mooie naam? Zit er een verhaal achter, ben er nieuwsgierig naar.

U lijkt me een leuke mevrouw, zal hier zeker vaker terugkomen,

Zizy-Marlene op 18-04-2013 19:37

Gelukkig Marjan, dat je je weer wat beter voelt en van stil zitten word je vaak nog beroerder.. maar ja soms kom je er niet onderuit ;-).

 

Dank U mvr Yvonne.... en er zit zeker een verhaal achter.. maar dat is een groot geheim..  wat ik zal meenemen in mijn graf....alhoewel  misschien vertel ik het nog wel op het laatste moment ..  ...kan ik nog even de boel shockeren... lijkt mij wel leuk.... hahha

Diana Drent op 19-04-2013 04:49

Ja het sticky ik mis het bij blogspot. Ik heb hier ook geblogd en had dan altijd een mooi welkomswoord. Maar teveel spam, veranderingen, mensen, maakte dat ik verhuisde naar weblog.nl waar het ook een zooitje werd en die nu niet meer bestaat. En is overgegaan op wordpress.

De koffie neem ik graag aan, en de koekjes neem ik zelf wel mee. Gezellig even lekker kletsen met je.

Kay op 19-04-2013 12:32

Zizytje van het sticky ben ik niet op de hoogte, ik blogde dan ook niet in NL, maar wat ik ken is de koffie en die pak ik wel. zonder koek dan maar want als ik er eentje had gaf ik hem toch aan perro Pépé, brood en beleg hoeft zo niet, het vriendelijke woord doet al deugd genoeg. Ik zou er niet over denken hier in discussie te gaan met een ander, terwijl de waarde van jouw blog te minachten, ik zou haar wel te woord staan daar waar nodig. Alleen mét jou wil ik wel een rondje praten en huggen. tot de volgende ♥

Eva Bee op 19-04-2013 15:34

Ik heb gekeken in het keukenkastje links onder, maar daar stond niets dat op koffie of thee leek hoor. Er stonden wel borden en schalen, maar daar les je je dorst niet mee.

Maar goed, we zullen er flink op los discussiëren hier. :-)

groetjes, Eva

Kay op 23-04-2013 15:15

dinsdagrondje huggen ;-)

oké dobber maar door op de zizy-car, wel aangeven als je links of rechts gaat he ;-)

Zizy-Marlene op 23-04-2013 16:30

Diana..Het is  na de migratie hier ook een zooitje..ik kan het niet anders noemen..  Ik heb al wat minder animo.. als het lenet gaat worden :-))) maar  het moeilijke gedoe met punt 2 doet mijn animo nog meer afnemen.. niks werkt meer goed..en het is goed hoor neem jij maar koekjes mee die jij lekker vind .. ;-)

Kay.. dan is het maar goed dat er geen koekjes staan ..want dan was mijn perro   straks een vet varken.. is dat geen cotsina in het spaans..dacht het wel.. Maar discuseren  hoeft natuurlijk niet altijd zo te zijn dat het mijn blog minacht..   En ik geef altijd aan of ik links of recht gaat .. vergeet  alleen de knipperlichten weer uit te zetten hahaha Hug terug.x

Eva..Het staat ook niet in het onder-keukenkastje   maar het boven-keukenkastje linksonder in :P

Kay op 24-04-2013 11:02

Als je het roze krulstaartje bedoelt is het El cerdo

cotsina is meer een bijv. nwn maar ik snap de bedoeling ...

als het bérgaf gaat , remmen he! ;-) huggels ♥

Zizy-Marlene op 26-04-2013 15:47

Kay..Nee ik bedoelde een varken.. dat is dan  cotsinero?.... ik ben daar ooit goed de fout mee ingegaan.. ik vroeg naar de kok en zijn mag ik de cotsinero even spreken  maar het moest zijn cosinero... als ik het goed zeg/schrijf.. lachen was dus aan de orde toen..  

wens jou en alle andere vrienden een fijn weekend..

met veel liefs van mij  xxx

Babbelegoegje op 02-05-2013 16:09

Tja Wil, inmiddels is dit blog dus al aardig gevuld met van alles en nog wat. En tal reacties en enige discussie. Ga zo door, zal ik maar zeggen. Moge er nog vele mooie fantasietjes...gedichtjes, foto's en belevenissen volgen. 'duim'.

Kay op 03-05-2013 09:43

Een varken is een el cerdo,

het andere woord wordt meer gebruikt als scheldnaam, dus kan ik de verbazing op de vraag naar el cocinero wel voorstellen.

Tot gauw Zizy en het beste he ♥

Zizy-Marlene op 09-05-2013 14:37

Babbeltje... Er staat zeker al veel op he..   maar het kan ook niet anders .. eind van de maand blog ik al weer vier jaar..niet te geloven he... maar ik moet wel zeggen dat mijn animo op het moment ver te zoeken is.. maar niet allen met het bloggen.. met alles eigenlijk.:-( Komt ook wel door punt hoor... nu ook weer ..  is mijn avatar weer weg ineens en ik sta zogenaamd niet ingelogd.. maar als ik niet ingelogd sta kan ik ook niet in mijn beheer  en dat kan ik wel ..DUS ???????????????????? schijtziek wordt ik ervan... tevens kunnen sommige  regelmatig niet op mijn blog komen  of ik zie ze ineens niet meer en als ik wil reageren   bij een ander punter  en ik ben er bv even niet geweest moet ik steeds opnieuw mijn gegevens intikken .. nou dan gaat je animo ook wel weg ..

Zizy-Marlene op 09-05-2013 14:44

Hoi Kay...Ja, nu je het zegt ..el cerdo...  ..was het even kwijt... ben ook al zolang niet meer in Spanje geweest en daardoor de taal niet gesproken of gehoord  dat ik  het een beetje kwijt ben. Een paar jar terug had ik nog  de spaanse tv zenders .. maar die hebben ze ervan afgehaald ..Zo stom, je hebt de hele wereld op de TV maar Spanje niet. Ik keek er ieder dag een uurtje naar  om het Spaans bij te houden. Niet dat ik het ooit vloeiend kon spreken of verstaan/schrijven maar ik kon uit de voeten ermee en een gesprek voeren.

 Yes ..tot laters....wanneer weet ik allleen nog niet

seomezeor op 21-05-2013 16:40

Wat 'n afwijkend blog Wil. Ben je 'n soort opnieuw begonnen?

Nou ja, het klinkt in ieder geval heel uitnodigend en gastvrij en daar maak ik graag gebruik van. Je lijkt me 'n prima mens :-) en eigenlijk zoals iedereen wel 'n beetje in elkaar steekt dus what's the problem?

Bij jouw antwoord aan Yvonne las ik: ".....en er zit zeker een verhaal achter.. maar dat is een groot geheim.. wat ik zal meenemen in mijn graf....alhoewel misschien vertel ik het nog wel op het laatste moment .. ...kan ik nog even de boel shockeren... lijkt mij wel leuk.... hahha..."

Heb je dat boek gelezen van die man die het schreef in de gevangenis? Hij had iets misdaan en heeft de hele toedracht opgebiecht in de gevangenis en dat is dus uitgebracht, en met succes. De grap is dat hij in datzelfde boek laat doorschemeren dat hij iets nog veel ingrijpender heeft gedaan dat nog niemand weet. Ja, het ís 'n schurk, dat sowieso, maar wel 'n leuke. Maar goed, hij is al bezig met het op te schrijven en na zijn dood zal het uitgebracht worden. "Ik sterf met de pen in mijn hand" zo laat hij weten en je begrijpt dat iedereen zit te wachten tot hij dood gaat.

Ha ha ha, het heeft op geen enkele manier betrekking op jouw cliffhanger maar je weet ons wel nieuwsgierig te houden.

Ennuh..... laat je niet ontmoedigen door al die aardse dingen. Doe de deksel van de laptop dicht, steek de schemerlampjes aan, schenk jezelf 'n lekkere borrel in, en niet vergeten; de gordijnen dicht. Wedden dat dat maar even duurt en je daarna weer gewoon lekker bij ons wilt zijn? Oke! Waar wedden we om?

Zizy-Marlene op 22-05-2013 14:54

Janny..dit log/welkom had ik al staan op punt 1. onder mijn profiel en hier op punt 2 is deze mogelijkheid niet dus vandaar dat ik het zo gedaan heb.

Je laatste regels daar krijg ik spontaan de kriebels van..valt nog mee dat je niet zegt de kaarsjes aan. jeeeeeeeeee dan krijg ik helemaal een Herfst/Winter gevoel  en gordijnene dicht !!!! die heb ik niet eens ..moet er niet aan denken niks te kunnen zien, dan voel ik mij helemaal opgesloten  Die borrel neem ik dan weer wel, hahaha

Leuk dat je er weer even was x

seomezeor op 25-05-2013 12:27

O ja Wil, ik sloeg de plank weer helemaal mis hè?Wat zijn mensen toch verschillend, maar daarom ook zo boeiend.

Volgens mij heb je het nu iets beter naar je zin, de zon schijnt namelijk. D.w.z., hier. Maar ik heb er alle vertrouwen in bij jou ook. Ik heb het zonnescherm naar beneden (ja, ik houd niet van zon in m'n kamer........ :-) ) en de balkondeuren open, nou? IK HOOP DAT JIJ DAT OOK KUNT ZEGGEN!!!!

Ik zag dat ik dat leuke plaatje bij JOU ontdekt heb en niet bij Yvonne. Nou ja, dat vind ik zo heerlijk aan internet, je komt altijd en overal de mooiste dingen tegen, geweldig. En ik zeg nu heel graag DANK JE WEL tegen jou!

Héél goed weekend Wil, met zon, 'n goed humeur en veel energie!

Lieve groet!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl