Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

.

 

Member

---------------------------------

Wil je iets kwijt, Geld   Of .....? Kan/mag je mij mailen. Mail-adres staat onderaan in het uitgebreid profiel.

----------------------------------------

Wil je iets gebruiken van dit weblog (wat ik ongevraagd  eigenlijk niet zo netjes vind) dan wel de bron vermelden. 

-----------------------------------------

Zizy-Marlene.

 

Laatste reacties
Mijn contacten.
Muziek en poezie middag.

 

 

MUZIEK EN POEZIE MIDDAG

BIJ ASHER

````````````````````````

Daar sta ik dan, mijn gedichten en een verhaaltjes voor te dragen

 Kapsones he.

 

 

Deze  grijze heer met zijn guitige ogen is  dus Asher.

Zanger/Entertainer en grote charmeur

Hij stelt tevens zijn restaurant gratis beschikbaar  voor deze middagen `

Jammer dat dit muziekpaar maar èen keer speelde

 

De muziek is altijd erg variërend en het kan van alles zijn maar de onderstaande gitarist  heb ik al een paar keer meegemaakt en is  steengoed.

Hij speelt  hier even samen met Asher, voor de verandering, want meestal treed hij op met zijn vaste begeleiderster

Waar ik geen foto van heb, helaas.

 

Er waren voor het eerst wat kennissen van mij komen luisteren :-)

Ik had ze allemaal heel lang al niet gezien ..ik denk zeker zo'n twee jaar geleden.

Dus zijn wij met z'n allen lekker blijven eten en napraten

Ja het was gezellig!

:-)

OP naar de volgende.

``````````

Reacties

Ans op 10-04-2013 15:33

Het lijkt mij erg leuk!

En jij hebt echt geen kapsones hoor!!!!

Je staat goed op de foto's.

Kay op 10-04-2013 16:49

Een leuk gezelschap op de foto's en een tof thema ook, de heer lijkt charmant maar dat knappe koppie op de 1 ste foto, die leest en dicht en elk hart veroverd dat zijn géén kapsones maar wel Charme en Intelligentie. Liefs en dank voor ...  ook langs deze weg. ♥

Zizy-Marlene op 10-04-2013 17:12

Dank je Ans.x. En het is ook steeds erg leuk.. alleen zo jammer dat er  zo weinig publiek op afkomt.. en er wordt echt heel veel reclame voor gemaakt.

Kay..Nou Nou... elk hart veroverd ..was dat maar waar, hahaha ..maar dank x voor je erg lieve reactie.

A van de Aa op 10-04-2013 19:46

Op de laatste kan je zien dat je ervan genoten hebt.

 

Diana Drent op 11-04-2013 05:30

Mag ik schrijven zonder te overdrijven dat je een zeer goede smaak hebt wat kleding betreft? Het staat je zeer goed. De riem is ook een mooie blikvanger en maakt alles mooi af.

En het lijkt me toch niet dat je kapsones hebt, een vrouw die net zoals ik gewoon haarzelf is, en dat is goed genoeg.  En als muziek gevarieerd is doet dat alleen maar meer luisteren, ik zou er ook van hebben genoten, ik hou van muziek. Maar niet die krijsende muziek van de hitparade dan zet ik het snel uit.

Diana Drent op 11-04-2013 05:54

Wil even een reactie op je reactie in mijn blog. Je bent niet vreemd gekkie, ik vind het een hele fijne gedachtespinsel waar ik zelf niet op was gekomen. Jij begrijpt in ieder geval de symboliek van de zee. Dat doet Kaytje ook.

Eva Bee op 11-04-2013 11:53

Leuk zo'n middag. En moedig van je om je gedichten voor te dragen.

Zizy-Marlene op 11-04-2013 12:56

A-tje.. is het te zien ja ;-)  was ook al heel lang geleden dat ik alleen uit/aan het eten was..

Diana..ja hoor dat mag je zeggen zoiets is toch altijd leuk om te horen :-)  dank jewel x  En ik probeer zeker altijd mezelf te zijn..maar jezelf zijn wordt niet altijd in dank afgenomen..zeker niet als je anders dan andere reageert  en dan doe ik soms maar niet mij zelf zijn..in RL dan.  Ik hou van veel soorten muziek  alles is geheel afhankelijk van mijn stemming.. soms kan ik ook heerlijk uit mijn dak gaan op  house muziek.. Nou ja dat kon ik dan .. :-( maar van krijsen hou ik zeker niet op geen enkele manier.

En de zee.. ja dat is een apart iets ..   misschien vind je het leuk om het log de hoge golf eens op te zoeken hier ..  dat zegt veel denk ik... alleen weet ik nooit  meer waar ik mijn schrijfsels onder geplaatst hebt  SORRY.. kan onder persoonlijk maar ook onder emoties.schrijfsels of gedichten staan ?????

Zizy-Marlene op 11-04-2013 12:59

Eva.. Het zijn zeker erg leuke middagen  .. het was moeilijk om er voor de eerste keer naar toe te gaan .. alleen ergens heen gaan is nooit zo gezellig  .. maar ben blij dat ik over die drempel ben gestapt .. en het voordragen was gelukkig niet voor de eerste keer .. maar zenuwachtig en onzeker over mijn schrijfsels zal ik altijd blijven .

Eva Bee op 11-04-2013 13:05

Het is inderdaad niet leuk om ergens alleen heen te gaan. Zeker niet dat soort dingen. Ik heb dat zelf ook hoor, maar ik probeer er de positieve kant van in te zien, namelijk dat je je eigen tempo kunt aanhouden en zo lang kunt blijven als je wilt. Of dit nu een museum is, of een wandeling ... Maar ja, het delen met iemand is natuurlijk beter.

Ik denk dat die onzekerheid altijd blijft maar dat is goed. Mensen die erg zeker van zichzelf en hun creaties zijn, zijn vaak niet de meest aangename mensen. Daarbij is hun werk niet altijd beter dan dat van iemand die twijfelt ... vaak helemaal niet.

De schrijfsels die ik van jou gelezen heb vond ik echt iets hebben hoor. En ach, het gaat erom dat je doet wat je graag wilt. Het maakt niet uit wat een ander vindt, al is het wel fijn als je positieve reacties krijgt.

Lekker doorgaan :-)

Kay op 11-04-2013 13:19

Gewoon effe een rondje huggen bij Zizy ♥

Zizy-Marlene op 11-04-2013 13:30

Eva...Het is heel vreemd,  ik ben in mijn leven bijna altijd overal alleen heen gegaan   maar als ik dan thuiskwam was er wel iemand waar je je verhaal aan kwijt kon.. en ik had  dan eigenlijk ook niet zo'n behoeft om te delen.. als ik bv in een museum stond bij een schilderij of ander kunst... maar nu betrapt ik mij erop..dat ik soms tegen een wildvreemde mijn gedachten uitspreek hahaha.. Het komt misschien omdat je ouder wordt of dat je al zolang helemaal alleen bent..en ook weinig mensen om je heb die jou gedachten kunnen delen. Ik vond het in ieder geval heel gezellig om deze keer wat na te kletsen met gelijkgestemde. Fijn dat je mijn schrijfsels  prettig vind om te lezen dank je wel en je hebt wel een punt over de mensen die niet meer onzeker zijn ;-) 

Zizy-Marlene op 11-04-2013 13:32

Hahaha .. die Kay  toch *_*   lief hoor,  dank je  x

Diana Drent op 12-04-2013 05:55

Vreemde mensen hoor die jou niet in je waarde laten. Je mag gewoon jezelf zijn, ik hou van mensen die dat doen. En dat je anders reageert dan andere dat herken ik wel, ik ben geloof ik ook wel op die manier. Ze begrijpen je niet altijd he.

En wat de hoge golven betreft ik ben reuze benieuwd ik zal je blog eens afspeuren. Misschien ook makkelijker om een zoekbalk er in te plaatsen.

Ik zal mijn best doen!

Zo ik neem even weer een duik in de spambak, hahaha.

Zizy-Marlene op 12-04-2013 08:20

Diana.. ik heb het gevonden hoor..staat in de categorie gedichten ..of zoiets.. hoef jij niet zolang te zoeken ;-)

Kay op 12-04-2013 10:21

Piep, Kay-tje komt vrijdag-rondje huggen en tot maandag he ♥

Yvonne op 12-04-2013 14:41

Lijkt me hartstikke gezellig, zeker omdat ook wat kennissen van je kwamen luisteren. Leuk zo'n middag, wat muziek, wat gedichten..gezellig, zeker op een grijze zondagmiddag.

liefs,

yvonne

Zizy-Marlene op 12-04-2013 15:51

Kay-tje  x en  een fijn weekend!

Yvonne..het was zeker leuk weer.. ik ben blij dat ik er toen  de moed voor heb gehad om er alleen naar toe te gaan..  fijn weekend  x

                                                                  FIJN WEEKEND ALLEMAAL.

Jet. op 13-04-2013 13:06

Hier ook geen mail van gehad , naja ...

Maar je staat er goed op hoor , niks geen kapsones .Ziet er gezellig uit en leuk dat die kennissen er ook waren , leuk nagepraat en gegeten !En zeker goed van je dat je daar weer alleen op afstapte .

Fijn weekend meis.

Liefsssss

Kay op 16-04-2013 10:05

trinnnnnnnnnnggg, trinnngggggggg niemand @ home? huggels dan maar :-)

Zizy-Marlene op 16-04-2013 14:41

Jet... je kan bij punt nergens op rekenen.... het is soms erg irritant! Het was zeker leuk  en beide zijn gelijk uitgenodigd om ook een keer voor te dragen... een vertaalt  gedichten uit het Tsjechië's  en draagt die dan voor in beide talen en de ander schrijft zelf poezie en zij komt weer uit Peru.. dus weer een leuk vooruitzicht.

Hoi Kay... thanks  x .. ben een beetje weinig aan de PC   ben veel buiten en bezig in de tuin nu.. wat heerlijk is maar  daarna ben ik best moe.. en dan is het goed niksen voor mij .. want in de  loop van de dag en vooral in de avond zijn mijn ogen erg slecht en worden erg vermoeid van het  PC scherm .. Heb ook mijn scootmobiel gekregen  en ben nu mijn schade van het thuiszitten aan hetb inhalen :-)

Zizy-Marlene op 16-04-2013 14:46

LIEVE ALLEMAAL..... NU HET WEER  WAT BETER GAAT WORDEN  ZAL IK WEER VEEL BUITEN  ZIJN  EN DAARDOOR VEEL MINDER AAN DE PC ZITTEN... WAT BETEKENT DAT JULLIE MIJ WAT MINDER GAAN HOREN EN ZIEN ...   HEB OOK MIJN SCOOTMOBIEL NU .. DUS KAN IK ER WEER OP UIT... JOEPIE !!!!!!!!!!!!!!!

                                                DIKKE KNUF  VOOR JULLIE ALLEMAAL....LOVE YOU.

Edwin op 16-04-2013 18:55

Oei, heb ik bijna dit log gemist. Wel deze dag vernomen op FB. Toch wel moedig om daar te gaan staan en voor te dragen. Het komt helemaal op het moment aan. Maar je hebt het al meer gedaan dus het went ook wel een beetje. Leuke foto's van een geslaagde dag. Chapeau!

Zizy-Marlene op 16-04-2013 19:02

Jaaaaaaaaaaa, Edwin, bijna wel, hahaha.. ik miste je al. Maar ik was deze reis wel zenuwachtiger .. denk dat dit mede komt doordat en bekenden van mij kwamen luisteren..

Kay op 16-04-2013 21:06

Vandaar dat Zoefffffffff, mevrouwtje heeft haar gemotoriseerd vehikeltje om zalig naar buiten te tuffen, een bloemeke te kopen, even te stoppen om een praatje , wel Zizy hijs dat zeil, sla je roeispanen uit en zet hem op in volle vaart.

Wel voorzichtig blijven he en veel succes met de ... zizycar .... en mss kan el perro wel achterop ;-)

yes vroeeeeeeeeeeeeem ;-) see u

Zizy-Marlene op 17-04-2013 19:39

Ja Kay....  zal ik doen hoor...  zoefffffffffffffffffffff ,-) en  el Perro  staat of zit op de grond en vind het prachtig  ook om er naast te rennen..

Kay op 18-04-2013 09:59

En naar alle waarschijnlijkheid is Zizy nu de motor aan het starten, zit de perro alweer in actie

en rijdt zij vandaag weer haar neusje achterna ... tot dan laat ik een ♥ achter.

Zizy-Marlene op 18-04-2013 13:14

Nou Kay-tje  als jij mij op bezoek wilt hebben binnen een uur..  dan moet ik met de storm die hier nu staat... in mijn zizy-car stappen.. het is echt bar en boos.. is het stralend weer  kan je niet eens naar buiten zelfs uit je tuinstoel waai je weg.. ,, dus zit ik van armoe binnen.. grrrrrrrrrr .. 

Babbelegoegje op 18-04-2013 15:04

Ja, het was gezellig, dat kun je wel zien, Wil. En weer succesvol denk ik. Op naar de volgende declamatie. En met wat leuke muziek erbij zijn het dus reuzegezellige bijeenkomsten.

Zizy-Marlene op 18-04-2013 16:03

Hee Babbeltje.. Hoe ist.. jouw vakantie zit er al aan te komen he?  leuk!  nou ja ik wet dat het voor jou niet zo hoeft ..maar dan toch ;-)

Het is altijd leuk en afwisselend  de gedichten en de muziek.. het is goed dat de poëzie afgewisseld word met muziek .. want twee uur poëzie luisteren zou echt te vermoeiend zijn..

Liefs x

Babbelegoegje op 19-04-2013 03:36

Wil, ik hoop altjd nog eens een keer, dat je hier in de buurt op zo'n gedichten/muziek bijéénkomst komt declameren, dan kom ik zeker.  :)

Dikke Mick op 06-05-2013 08:36

Kapsones? Jij?Welnee!!! Je doet het vast goed, anders doe je het niet en op de foto mag je ook best gezien worden!Lijkt me hartstikke leuk om Asher te horen performen, ziet er inderdaad goed uit!

Als ie hier eens in de regio is, dan is ie bij deze al uigenodigd voor een interview in mijn radioprogramma op www.rtihilversum.nlzoals je weet heb ik op maandagavond een radioprogramma, ook terug te vinden op Facebook en op m ijne igen blogje.

Zizy-Marlene op 09-05-2013 14:28

Hoi Babbeltje.. Ik denk niet dat dit zal gaan gebeuren... maar je weet het nooit he.. X

DM..Dank voor je compliment :-)  Maar ik denk niet dat Asher   in de buurt zal komen optreden bij jou.. Hij heeft zijn restaurant en als hij daarnaast (weleens) optreed is dit meestal in de buurt.. maar net zoals met babbel .. je weet het nooit.. Ik zal de uitnodiging in ieder geval doorgeven.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl