Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

.

 

Member

---------------------------------

Wil je iets kwijt, Geld   Of .....? Kan/mag je mij mailen. Mail-adres staat onderaan in het uitgebreid profiel.

----------------------------------------

Wil je iets gebruiken van dit weblog (wat ik ongevraagd  eigenlijk niet zo netjes vind) dan wel de bron vermelden. 

-----------------------------------------

Zizy-Marlene.

 

Laatste reacties
Mijn contacten.
De keuring van mijn autootje, komt er weer aan
Dit onderstaand vehikel is 14 jaar oud
 
Ziet er best goed uit nog HE!?
 
Veel kilometers heb ik er ook niet mee gereden .. Dit omdat ik angst heb om op de snelweg te rijden. Gewoon door te weinig rijervaring.
Ik ben helemaal niet zo'n held met autorijden eigenlijk. Ben meer een type rijder (van het in de buurt bekend zijn)  waar ik mij vetrouwt voel, voel ik mij zeker en scheur dan daar ook wat af, hihihi. 
Het gaf mij ook het gevoel van onafhankelijkheid... even naar de woonboulevaar in Vlaardingen b.v. Die dingen liggen altijd buiten het centrum en met het openbaar vervoer bijna onbereikbaar.
 
En nu moet ik mijn autootje weg gaan doen snik snik... weg onafhankelijkheid... nog meer snik snik snik.
Ja echt, ik vind het helemaal niet leuk..OKE..  ieder jaar weer, met de keuring, hoop ik dat hij er doorkomt en misschien gaat het de aankomende keuring ook wel mis, en daar reken je dan een klein beetje op, maar wel een  verrot heeeeeeeeeeeeeeeel klein beetje dan .
 
Nee het is een andere reden nu...
Ik kon al een tijd niet rijden omdat ik naast mijn toch al onzeker zijn.. ook nog eens slecht ging zien .. neem daarbij dan ook mijn nachtblindheid ..  nou, dan kan je beter de auto laten staan... Ik moet er toch niet aan denken dat ik daardoor een ongeluk zou veroorzaken...met alle leed van dien... Ik vind het eigenlijk net zo erg als met een slok op achter het stuur gaan zitten.
En dan ook nog eens te gaan rijden, want zitten alleen is op zich niet erg natuurlijk .:-)
 
 Dus keek ik er goed naar uit "na mijn staaroperatie" om de draad op te gaan pakken. Maar helaas is mijn oog met meer stoorzenders voorzien nu ... die  ook niet meer weg zullen gaan.
En zal ik afscheid moeten gaan nemen van mijn autootje.. das echt wel balen hoor!
 
                                       Dus nou maar op zoek naar een solex.
 
   Ik vind dit wel een leukertje
                           
 
NEEN, ik neem geen elektrische fiets
 
Want met mijn achtergrond,
 zullen de vreemde storingen niet vreemd zijn
 
 

Reacties

hanny / quadrisquare op 20-02-2012 18:26
Pas maar op Wil,
ook een Solexje kan hard gaan,
en je kunt er geen kastje op naar huis rijden van bij Woonboulevard...
nou ja, die bezorgen misschien wel aan huis..
 
Mij lijkt het ook erg onhandig zonder auto,
ik moet er niet aan denken hier,
met die afstanden als je eventjes bij iemand langs wil gaan...
 
Naar de stàd Toulouse kan ik overdag wel met de bus heen en weer, en in Toulouse met de metro en legio bussen, maar idd, naar de grote supers
( Leclerc, Carrefour, Ikea ) gaat misschien wel ergens een buslijn, maar dat geen kontakt heeft met die lijn van mij hier.... dan zou ik eerst naar de andere kant van de grote stad Toulouse moeten bussen/metro-en/en weer bussen om weer aan deze kant van Toulouse te komen bij die supers, dat wordt een halve dag reizen... maar te ver weg om te voet of op de fiets  heen te gaan van mij uit...

Trouwens, ik wist niet dat het merk Solex nog bestond....
Weer wat geleerd...
 
Zeg Wil, lieve groetjes voor nu,
hanny
Zizy-Marlene op 20-02-2012 20:08
Ja Hanny.... helemaar waar en nu ligt het bij mij niet eens zo ver weg als bij jou.... Maar men gaat er gewoon vanuit dat iedereen maar eigen vervoer heeft.. Maar goed zou het openbaar vervoer er wel komen .. dan kan ik het vaak nog niet meenemen.. het wordt al gauw te zwaar.. voor mijn schouders.. kan nog geen drievolle flessen limonade dragen.. zonder pijn daarna.
 
En ja bezorgen doet men wel bij de bouwmarkten.. maar dan betaal je wel 25 euro extra .. ach als je zelf geen auto hebt ben je gewoon afhankelijk van een ander of je betaalt meer... .. maar goed het is niet anders. Ik rijd sowieso te weinig ..om een nieuwe te kopen.. tevens kan ik die eigenlijk niet betalen... ja kan wel maar dan moet ik zoveel anders op geven .. en dat vind ik het niet waard.
Ach je kent het spreekwoord wel he... alles went behalve een vent hahaha
 
En eigenlijk wist ik ook niet dat het merk Solex nog bestond.. maar toen ik het woord Solex intikte op google kwam dit mooie dingetje naar voren...
Dus niet alleen jij hebt wat geleerd ..ik ook
 
Liefs .
Terrebel op 20-02-2012 20:23
En van het geld dat je nu overhoudt kun je heel wat kopen bij de meubelboulevard!
Zizy-Marlene op 20-02-2012 20:39
Nou Terrebel.. dat zal wel tegen vallen hoor dat over houden hahaha..Ik reed/rijd er zo weinig mee.. met 25 Euro benzine doe ik 3 tot 6 maanden afhankelijk van mijn rijgedrag... 1x per jaar de kosten van de keuring en dat is ook niet zoveel .. zelden hoeft er iets vernieuwd te worden.. en dan de verzekering en wegenbelasting.. per maand dat valt ook mee.. ik weet even niet het juiste bedrag.. maar weet wel dat het niet duur is .... ..Ik denk dat ik straks meer geld maandelijks kwijt ben aan het openbaar vervoer... Nee, ik denk dat ik meer ga verdienen als ik gestopt ben met roken.. hahaaha
hanny / quadrisquare op 20-02-2012 20:58
Niet alleen bij de meubel- en bouwmarkt moet je het transport betalen,
(hier) bij de Ikea ook 25 € als je geen auto hebt of als het niet in je eigen auto past...  en moet je dan een grotere auto zelf huren wordt het ook duur !

In Montauban bij een bouw-materialen handel,
en bij grote verbouwings aankopen ( sanitair, tegeltjes, cement enz )
mocht je bij hen voor een borgsom hun vrachtautootje ( nog met een gewoon rijbewijs)  gebruiken, ik reed toen, want mijn compagnon durfde geen vrachtauto te rijden.... Héérlijk vond ik dat : je zit hoog en kijkt verder weg, overal overheen !

Je hebt gelijk, geen 'vent' die niet went,
ook geen sores, vrij en blij ! !
En die vrijheid geef ik niet meer op... ! !
 
Liefs,  hanny
babbelegoegje op 21-02-2012 03:59
Als je er helemaal niet meer in rijdt, geeft het toch onnodige kosten, de wegenbelasting en verzekering.Maar ik begrijp, uit je reactie aan Terrebel,dat je er dus nog wel eens een klein stukje mee rijdt. Een boodschappenwagentje dus.Ik zou niet weten, wat er mis zou kunnen gaan met de keuring, vorig jaar is hij toch gekeurd en als je er sindsdien weinig tot niet mee gereden hebt, kan er niet zoveel mis mee zijn. Ik snap wel, dat je baalt als je hem verkoopt. Ik word nog steeds kwaad  als ik eraan denk, dat Balkenende en zijn kornuiten mij mijn lieve lieve Nissan patrol hebben afgepikt met hun afschaffing van het grijze kenteken. Ik was gek op die auto. Als mijn zoon er in reed, voor ons, in de gezamelijke vakantie, dacht en zei ik vaak ik met trots, dat is mijn autootje . Dorpsgenoten en buren  reageerden wel met jaloerse stekelige opmerkingen, toen ik hem kreeg (van mijn vader) maar daar leerde ik, met tips van mijn dochter, mee om te gaan.
Een auto is soms meer als een carrosserie op wielen. Dus ik snap best, dat dat je niet in de kouwe kleren gaat zitten, Wil. Geen jonge moderne solex, die dat ouwetje kan vervangen.
 
 

Edwin op 21-02-2012 10:29
Hetvoelt als een begrafenis afstand te moeten doen van zo'n schattig autootje. En dan geen auto meer kunnenrijden is net alsof je nooit meer aan een andere manmag beginnen. Gelukkig zijn er elektrieke fietsen, een beetje opvoeren en dan een aanhangertje erachter. Wel een regenpak meenemen als je boskippies gaat doen.
 
fijne dag
Liefs Edwin
Zizy-Marlene op 21-02-2012 12:01
Hanny, Hier moet je bijna overal bezorgkosten voor betalen.. zelfs voor de boodschappen bezorgen.. Ik zag eens een mooi grote kamerplant ( 2meter hoog).. die niet zo duur was.. en wilde die laten bezorgen..omdat de plant te groot was voor mijn autootje.. Dit kon, maar kostte mij wel5 euro extra.. en dit was dan het goedkoopste tarief.. en weet je het was in het bijna naast mijn huis gelegen winkelcentrum.. tja dat ishet nieuwe service tijperk, hahaha.
Toen mijn man nog leefde.. had hij een ford transit van de zaak... en daarin zit je ook hoger .. vond dit ook heel prettig.. overal overheen kijken ;-)
 
En mannen, achhhhhh breek mij de bek niet open.. een ding wil ik welkwijt, .IK MAG ZE WEL, hihihi
 
* Babbel, het autootje kwam maar met moeite door de keuring verleden jaar.. en eigenlijk is het dat niet het is meer het onzeker zijn .. door het wisselend zicht van mijn ogen .
En in de stad is het veel meer opletten ..van alle kanten komt het gevaar . kinderen die over steken fietsers die denken dat ze alles mogen en op het fietspad .. tegen de richting ingaan enz enz. Leuke auto he een Nissan Patrol...
Ach ik zie wel hoe het allemaal gaat lopen... komen er teveel kosten etcmet dekeuring, gaat tie sowieso weg en anders zet ik hem te koop .. teab... en het aannemelijke bedragzit natuurlijk wel in mijn hoofdje
 
* Edwin.. kom in mijn armen hahaha eindelijk een man die mijn gevoelens begrijpt.
En ik zie mij al helemaal gaan met die opgevoerdefiets+aanhanger Tja een snelle dame moet natuurlijk iets snel onder zich hebben.. even voor de duidelijkheid om zich te verplaatsten van A naar B of C mag ook
Maar even een vraagje, is boskippies amsterdams voor boodschappies.
babbelegoegje op 21-02-2012 14:22
'En nu moet ik mijn autootje weg gaan doen snik snik... weg onafhankelijkheid... nog meer snik snik snik.
 O Wil, ik had 'hieruit begrepen, dat je hem na de keuring wilde verkopen.
dikkemick op 21-02-2012 14:37
Dat je autootje een APK niet doorstaat, ach, tis erg, maar overheen te komen, maar dat jezélf niet feilloos door de "APK" bent gekomen is veel erger!
Er zijn dus meer complicaties opgetreden bij je ogen?
Heeft dat met de Fybro te maken soms?
Ook ik zit met oogproblemen, heb maar één goed oog en kan nog wel auto rijden gelukkig, ook met toestemming van de oogarts, maar moet er wel heel voorzichtig mee zijn, met dat oog!
 
Pas maar op met Solexies en ander motoriserend vervoer en ook met fietsen, want ook daar heb je je ogen bij nodig!
 
Sterkte gewenst iig!
Mardany op 21-02-2012 15:14
Een heleleuke fiets Wil...je mag hem wel goed op slot doen!
 
Jammer dat het "zicht"niet helemaal geworden is wat je ervan had verwacht.
Zonder auto, dat is wel even wennen.
Maar als je er nooit meegaat rijden is het een dure kostganger.
 
Succes!
Liefs Nelly
Zizy-Marlene op 21-02-2012 15:56
Babbel..als tie de keuring doorkomt.. probeer ik hem te verkopen.. het heeft geen nut zo.. ik heb het steeds weeruitgesteld.. en ik hoopte dat ik de draad weer kon oppakken na mijn oog operatie.. maar indien ik te pas en te onpas .. dingen voor mijn ooglens ziet zweven... en mijn ander oog ook niet optimaal is.. durf ik het niet aan. vandaar dus.
 
Ja Dikkie M ;-) daar kom je zeker wel overheen.. ach ik ben over wel ergere dingen heengekomen
Waar de complicaties mee te maken hebben moet nog uitgezocht worden... in de eerste instantie ligt het niet aan mijn ogen .. wel die zwarte vlekken en het lensvocht wat nog tot rust moet komen.. tevens heb ik al nastaar en dat moet weer gelaserd worden.. maar dat kan pas als mijn lensvocht tot rust is gekomen . en wanneer dit gebeurt is een ?
Ik begrijp dat jij heel voorzichtig moet zijn met je oog... je hebt er nog maar een! je moet er toch niet aan denken blind te worden.. of nog minder te gaan zien .. ik weet nu heel goed wat dit is..
Natuurlijk heb je je ogen op de fiets of solex ook nodig maar ik rij dan op het fietspad.. en hoef ik wat minder op te letten en gaat het minder hard
 
Nelly,Ja als hij meer voor de deur staat wel.. en dan slijten soms dingen ook harder ..hoe raar dit ook klinkt . En Thanks
 
dewitteuil op 22-02-2012 15:34
Oooo, nu weet ik voor wie ik altijd opzij moet springen.... (oké, flauw grapje)
 
Ik kan me best voorstellen dat je je auto gaat missen. Het is dan vooral de onafhankelijkheid die je moet inleveren.
Mijn 12 jaar oude Peuzjootje doet het nog best en die gaat voorlopig ook niet de deur uit!
 
Groeten
Eric
Edwin op 22-02-2012 20:49
Zizi, Dank je. Eindelijk een vrouw die me begrijpt
 
Boskippen is West-Fries voor boodschappen.
 
Liefs Edwin
 
 
 
Zizy-Marlene op 22-02-2012 22:36
Eric .. Klopt helemaal hahaha.. nou heb is mijn cover weg, chips
Ze gaan wel lang mee hedie peuzies
 
Edwin. Voor ons beide is het dus.Lang gewacht en stil gezwegen, nooit gedacht en toch gekregen.. nou kom hier krijg je nog een knuf extra
Maar je weet toch wel dat ik het ben Zizi he ... en geen Babbeltje :-), want ik heb geen Friese achtergrond hoor.. jij wel ...boskippies... mijn gedachten gaan dan toch naarkippetjes in het bos ;-)
babbelegoegje op 23-02-2012 01:11
Hoho Ziz, geen babbelegoegjes, hé. Wij spreken geen west fries. Wij hebben boshintsjes, en hûshintsjes, alleen babbelegoegjes komt ook in het west fries voor, meen ik, (vandaar dat ik dat hier even noemde) Overigens over boodschappen gesproken, dat zijn bij ons Boadskippen (uitspraak bwatskippen) en dat zijn weer hele andere kippen dus. Maar dat lijkt er wel toch een heel klein piepelbeetje op...

amandamalinka op 23-02-2012 17:38
Dat is verdrietig- hoop dat je snel gaat thuisvoelen in openbaar vervoer- geeft je wel veel schrijfuurtjes- al kunnen ze wel vervelend je tijd ontnemen...als je het als een kans ziet om je tussen de massa te begeven geeft het ook weer een vrijheidsgevoel- Schouderklopje...met een hoofdletter inderdaad...
mieja op 23-02-2012 23:17
Ach Wil,alleen maar gezelliger in het openbaar.\Geen dak meer boven jou hoofd is effe wennen !Straks in het voorjaar ,lijkt mij dit genieten ! De voorjaars zon te voelen ,en met bloedheet weer,lijkt het mij ook prettiger dan in de auto...Maar dat je ogen achteruit zijn gegaan is natuurlijk minder,niet zo leuk

Liefs Mieja xx

dikkemick op 23-02-2012 23:20
Poehee, lijkt me een behoorlijke vevelende aandoening!
Wat voor tijd staat daar dan voor, voordat dat lensvocht weer normaal is?
 
Sterkte iig!
danielle op 24-02-2012 00:16
psst,
er is niks mis met een solex .
 
voorjaar komt eraan.
 
relaxxxt
 
relaxxt
 
relaxt
 
normaliter genieten.
 
 
Zizy-Marlene op 24-02-2012 13:12
Babbeltje..Ik ben erg slecht in aardrijkskunde...en zo ook met waar en welke talen/dialecten er gesproken worden . dus SORRY voor mijn lompheid
Maar ik vind je uitleg leuk.. of ik het onthoud ie een tweede
 
*Mieja, hoe is het met je ? Ik gebruikte de auto nooit veel .. eigenlijk alleen bij zware dingen en voor de altijd buiten het centrumgelegen woonboulevards. Niet dat ik daar veel kom maar toch als je een keer wilt gaan is het handig zeker als ik straks weer plantjes moet gaan kopen en aarde .. maar goed.. ik zal wel betalen voor de bezorging dan hahaha.
Zizy-Marlene op 24-02-2012 13:21
D Mick.. Dat kunnen ze niet zeggen .. 19 maart moet ik terug op controle.. maar zoals het er nu uitziet.. zal het nog niet tot rust gekomen zijn ..denk ik :-( maar goed je leert met alles leven op den duur . toch!
 
Amanda, Tussen de massa en een vrijheids gevoel .. hahaha nou voor mij rijmt dit niet helemaal .. ik krijg het er eerder benauwd van. Ik hou wel van mensen nou ja niet allemaal maar van massa-as niet zo .
 
Danielle, Ja daar zeg je dan ook wat... het voorjaar... laten wij het maar noemen met mooi weer.. dan is het RELAXTTTT.
danielle op 24-02-2012 13:41
nou zo gaat dat niet in het echte leven hoor.
voorjaar enof geen mooi weer.
 
 
 
de kunst is, om altijd te glimlachen.
 
erbestaan ook sol=exen clubverband.
 
 
Henriëtte op 24-02-2012 20:58
Vind het een pracht solexje zeg .
Ja jammer van je autootje , maar als je hem weinig gebruikt kost het alleen maar geld .
En met zijtassen op je solex kan je ook zware dingen mee nemen .
En met je ogen word het er toch maar gevaarlijker op als je auto blijft rijden , wel vervelend trouwens zeg .
Heb je ook die zwabbelende wazige stukken ?
Fijn weekend meis .
seomezeor op 25-02-2012 12:51
Wil, dit is géén goed nieuws!
Als ik mij probeer in jouw situatie te verplaatsen zou ik werkelijk 'n beetje paniekerig worden, net wat je zegt, je gaat 'n deel van je onafhankelijkheid inleveren.
Maar lieve Wil, je pakt het geweldig op en ik vind het helemaal super dat je niet, zoals veel ouderen, je kont tegen de krib gooit en roept:
"Wát? Ík niet meer kunnen rijden? Écht wel!"
Het is nl. geen sinecure toe te geven dat je beter niet achter het stuur kunt kruipen.
 
Meid, gelukkig is er OV en als het echt niet anders kan de taxi, dus je kunt je verplaatsen als je wilt.
En voor het geld dat 'n auto kost kun je érg ver komen met OV.
Maar helemaal super vind ik je Solex!
Is dat echt? Bestaat er zo'n hippe Solex? Hij ziet er prachtig uit!
Alleen, waarom jij niet op 'n elektrische fiets zou kunnen rijden snap ik niet helemaal..............
Vertel!
 
Meid, ik vind je 'n kanjer en je besluit 'n topper!
Wijs ze me maar die OP TIJD zo'n besluit nemen.
 
Fijn weekend hoor!
hubenyvonne op 25-02-2012 15:54

Wat leuk, jij hebt dus ook zo'n rood 'altijd-rijdend' otootje!
Wat jammer dat je hem weg moet doen, maar ik begrijp het wel, het is inderdaad niet te doen als je ook nog slecht gaat zien.
Begrijp dus hieruit dat de staaroperatie het alleen maar erger gemaakt heeft? Wat vervelend voor je! Is er echt niets meer aan te doen?
 
Meid, wil je nog bedanken voor je vaak lieve reacties of pb'tjes, ze doen zo'n goed, je hebt geen idee.
Hoop dat ik in de komende tijd ook weer wat vaker kan langskomen,
 
wens je voor nu een fijn weekend,
liefs,
yvonne
 
P.S. Mooi solexje hoor, wist niet dat ze zo leuk uitzien op vandaag.
Zizy-Marlene op 26-02-2012 11:28
Ach Danielle, ik glimlach altijd ..al is het alleen maar om mijn mondhoeken omhoog te houden.. zodat deze niet naar beneden gaan hangen en zo vastroesten ;-)
 
*Jet ik zag deze solex op google afbeeldingen.Wist ook niet dat ze nog bestonden. maar zo een wil ik best wel hebben.
In mijn ogen is het soms net kabbelend water.. hahaha en dan weer eens en druppel die blijft hangen..dus wazig zien ook.Volgens de oogarts is het het lensvocht.. wat tot rust moet komen .. .. weet je .. ik ben bang dat het nooit meer weg gaat ..maar ik leer wel wel weer mee leven
 
*Janny,Wat ben je toch ook een enthousiast mens
En of zo'n solex echt bestaat moet ik nog uitvinden.. maar het moet haast wel.. of het plaatje moet gefotoshopt zijn???
Waarom ik geen elektrische fiets wil..staat al wel een beetje in mijn log..maar ik zal verduidelijken. In mijn leven gaat nooit iets zoals het hoort.. dat zal je al wel een beetje begrepen hebben.. na veel strubbelingen komt het meestal wel goed .. dat is dus een positief iets maar een elektrische fiets.. fietst heel zwaar als de hulpmotor uitvalt om wat voor reden dan ook.. en ook al zegt men dat dit zelden.. let op zelden... voorkomt.. ik zie het mij al weer overkomen.. en indien ik niet de kracht heb om dan de fiets vooruit te krijgen zie ik mij al staan in een van god verlaten oord. Maar goed als de benzien op is sta ik daar ook hahaha.. ach ik weet nog niet wat ik doe....de tijd zal het leren... jeeee alweer leren ..
Zizy-Marlene op 26-02-2012 11:45
Hoi Lieve Yvonne. . fijn wat van je te horen. Ja dat kan je wel zeggen een altijd rijdend autootje... heel vaak in de winter staan er mensen met jongere auto's startproblemen.. en ik rij zo weg..
Wat mijn oog betreft.. is er in principe niks meer aan te doen.. het kan wel maar dit doen ze niet gauw .het is een risico operatie... .. gewoon hopen dat het lensvocht tot rust komt.. en misschien gaat het na het laseren van mij nastaar beter.. ik zie het allemaal wel.. ..ik durf het alleen nog niet te laten doen .. want ik ben een beetje panisch dat er WEER wat mis zal gaan .
En vanuit heel mijn hart gedaan hoor Yvonne.. en ik weet zeker wel hoe goed dit doet .. ik heb het ook meegemaakt.. misschien daarom juist wel..
en je weet het ..ik ben altijd blij als je langs komt ;-)
Als je weer wat beter voelt in bedoel er in staat toe voelt moeten wij het eens gaan hebben over die punt ontmoeting ..misschien wil njij mij daarbij helpen ???
Heel dikke kunf ..hoop dat je een ( naar omstandigheden) fijne zondag hebt.
 
Liefs x
 
danielle op 26-02-2012 11:58
en wanneer je het lachen je vergaat
waar rijd je dan op?
mijn moeder vroeg Hannes dan altijd , wat wil je ervoor terug?
 
 
 
Heb je sol-exen weleens zien rijden op straat met zijn allen?
t,is net 5 mei.
 
 
 
 
Quadrisquare.punt.nl {} hanny op 26-02-2012 12:14
Zomaar even om je een fijne zondag te  wensen
liefs, hanny
Zizy-Marlene op 26-02-2012 12:14
Daniele, als ik niet mee lach dan lig ik in mijn kissie en dan hoop ik wel dat ze mijn mond hoeken omhoog doen...want dat hoort bij mij
 
En nee dat heb ik nooit gezien.. weet ook niet of ik daar behoefte aan heb. of er moeten studs tussen zitten/rijden
 
groets.
 
 
Zizy-Marlene op 26-02-2012 12:25
Dank je Hanny.. datis lief van je...x het wordt een rommeldag vandaag.. want de zon schijnt niet nu..... gisterende eerste zontot mij genomen in 2012 ., en dat was intensgenieten ook al was het met een dikke trui aan.. maar het voelde zo lekker
 
LIefsx
danielle op 26-02-2012 12:47
ja, dat komt meestal onverwacht, die momenten
meestal op zondag.
soms met zeventig tegelijk.
 
ik heb daar ook geen behoefte aan, studs zijn lui, praten meestal eenzijdig, en zijn blijven steken in hun tijdperk.
ontzettend saai, rommeldagen in overvloed, ze nemen elkaars vrouw.
 
heerlijk !
 
keep up the good work
danielle op 26-02-2012 12:48
ghe ghe
seomezeor op 26-02-2012 12:54
Wil, ik snap wat je bedoelt!
Die fietsen-met-'n-handje-in-je-rug zijn aanmerkelijk zwaarder dan 'n gewone fiets.
Maar meid, je kent dan toch de actieradius van 'n volle accu? Je weet dan toch precies hoever je kunt gaan?
Gemiddeld is dat ± 35km maar er zijn er zelfs met ± 50km, en als je thuiskomt hup je accuutje aan de prik!
En als hij om 'n andere reden uitvalt bel je iemand die je ophaalt maar dat heb ik nog nooit gehoord.
Mijn onderbuurtje heeft zo'n fiets en ze bezingt de voordelen in alle toonaarden.
Ik heb er ook over gedacht moet je weten. Op Terschelling hadden we er allemaal één gehuurd, meid, wat héérlijk...........
Ik vind ze alleen zo duur!
Moet je kijken!
 
Woensdag ben je jarig..............
Vandaag is dat gezellig samenzijn niet, gezien je reactie hierboven.
As. zondag?
Ja was lekker gister hè? Ik heb gewandeld met m'n leasehond en heb onderweg m'n jas uitgedaan.........
Hij is weer naar huis, ik mis 'm........
 
'n Zo leuk mogelijke zondag Wil!
 
Henriëtte op 26-02-2012 13:08
@ Om even te reageren op de elektrische fiets hiihih, je weet dat ik er ook eentje heb , wel mooi tweedehands gekocht hoor .
Kan er ruim 50 kilometer mee fietsen , mits ....hij opgeladen is .
Je kan er gewoon mee fietsen maar inderdaad wel een beetje zwaar , geen aanrader .
Het is even opletten dat de accu vol is , dan heb je geen problemen .
En het is echt heerlijk , je gaat met gemak een holletje op , windje tegen geen probleem .
Maar het belangrijkste vind ik eigenlijk dat je toch in beweging bent , want je moet wel zelf de trappers rond draaien .
 
@ Oh en Janny , je kan ook op Marktplaats kijken , staan er ook zat .
Zelf heb ik hem bij de plaatselijke fietsenmaker gekocht , scheelde de helft van de prijs .
 
Zo .................even de elektrische fiets in het zonnetje gezet

Zizy-Marlene op 26-02-2012 13:37
Dames... juist dat ook nog meetrappen... ik heb al in 30 jaar niet gefietst ..jaaa op de home trainer hihihi ik fiets nu op mijn trainingen 6 minuten.. en dan staat die op licht hahaha.. ik moet echt een gemotoriseerd vervoermiddel hebben hahaha.. en het gaat niet om het leeg raken van de accu! het gaat om de storingen in/aan de apparatuur.. en indien ik zelf al gerstoord ben... kan ik dit er niet bij hebben
 
 
Liefs
Henriëtte op 26-02-2012 14:18
Oké .....ik zeg niks meer hahahaha 
Liefsssss
seomezeor op 27-02-2012 00:30
Ik ook niet.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl